top

Horari: De dilluns a dissabte: 13h-00h.
Diumenge: 13h-19h

Horari: De dilluns a dissabte: 13h-00h.
Diumenge: 13h-19h

Reserva tu mesa:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam pharetra euismod nisl.

Qui som

Referent de la restauració a Barcelona, ​​l'emblemàtic Restaurant 7 Portes ofereix un ampli recorregut per la cuina tradicional. 185 anys d'història donen suport a una cuina adulta, natural, generosa i posada al dia. És una cuina basada en els productes del país, sense renunciar a les aportacions de la cuina internacional.
Pg. Isabel II, 14. 08003, Barcelona. reserves@7portes.com
intro

La nostra cuina

A la carta del 7 portes podeu trobar els seus famosos arrossos i paelles, amanides fresques i populars, entreteniments, els canelons de tota la vida, mariscs, peixos i carns, plats de cullera i de forquilla en “perill d’extinció”, rostits amb la tradicional picada i també els tàrtars. La nostra carta recull un ampli receptari, que ha evolucionat al llarg del temps. Presumir de 185 anys d’experiència equival a dir que hem sigut capaços d’adaptar-nos i que hem anat matisant la nostra oferta d’acord amb els gustos de generacions i generacions de clients.

El nostre Equip

Les mans que treballen a prop dels fogons, les que serveixen els plats, les que omplen la copa de vi,
totes elles treballen unides formant un gran equip.
slider-media-1
slider-media-1
slider-media-1
slider-media-1
slider-media-1

01 08

El Restaurant 7 Portes també és la història d'un gran equip de professionals que durant els seus 185 anys ha posat la vocació de servei als clients i l'excel·lència gastronòmica a l'epicentre de totes les seves decisions d'una forma professionalitzada.

Estem convençuts que cadascuna de les persones que forma part del restaurant és única i clau perquè els nostres comensals gaudeixin en tot moment de la seva experiència al voltant de les nostres taules. Liderat per Francesc Solé Parellada, propietari i Susana Sánchez, directora general, el Restaurant 7 Portes està format per més de 60 persones entre la cuina, sala i oficines corporatives. Al capdavant de la cuina, el xef Jaime Pérez Sicília és l'encarregat de dirigir un equip de cuiners que cada dia preparen els plats de la carta de manera impecable i el cap de sala Alex Ibrami sempre els rebrà amb la més cordial benvinguda i es responsabilitzarà de oferir-los el millor tracte i tot el que sigui possible perquè la seva experiència sigui entranyable.

Vols contactar-nos?

Si vols contactar-nos per resoldre qualsevol dubte o treballar en un restaurant únic i passar a formar part de la història de Barcelona, ​​deixa les teves dades.

Tradició culinària

7 Portes compta amb plats moderns i plats que no trobarà gairebé enlloc, que faran les delícies dels gormands i dels gurmets.
Grans plats festius i cassoles per compartir, que van des de la Paella Parellada i les Sarsueles a plats creats al restaurant i que s'han convertit en clàssics com ara el bacallà de la Sra. Carme, o el rap a la barquera, fins a plats actuals i lleugers.
No ens aturem aquí i seguim creant nous plats amb l'objectiu de renovació que ens permet afirmar
que som un restaurant més viu que mai.

Acords i col·laboracions

Coneix als nostres col·laboradors amb els que treballem conjuntament i que ens ajuden a fer possible que el Restaurant 7 Portes sigui un lloc tan emblemàtic.

Responsabilitat social corporativa

Els nostres valors han liderat els 185 anys d'història del nostre restaurant. Gràcies a ells ha estat possible la nostra llarga trajectòria.

  • Sostenibilitat

  • Projectes solidaris

  • Valors humans

  • Formació

Faci ara
la seva reserva

Reservi una taula pel nombre de persones que desitgi de forma ràpida i còmode

Deixi'ns les seves dades i estarà a un pas d'una experiència única.