top

Horari: De dilluns a dissabte: 13h-00h.
Diumenge: 13h-19h

7 Portes col·labora un any més amb La Tapa Solidària

Pg. Isabel II, 14. 08003, Barcelona. reserves@7portes.com
Temps de lectura

1 minut

Les nostres receptes
2020-03-05

7 Portes col·labora un any més amb La Tapa Solidària

image

El passat mes de febrer va finalitzar la 9ª edició de La Tapa Solidària, en la que un cop més el restaurant 7 Portes ha participat amb la nostra tapa de bunyols de bacallà. La Tapa Solidària és un projecte que suma els esforços de més de 60 restaurants per donar suport al Casal dels Infants per lluitar contra les desigualtats entre infants i joves.

La filosofia d'aquest projecte és transformar les millors tapes en noves oportunitats per acabar amb les desigualtats, per aquest motiu, cada restaurant participant aporta 0,50€ de la venta d'una tapa de la seva carta al Casal dels Infants, que treballen des de 1983 perquè l'educació alimenti el futur dels infants i joves en situació de vulnerabilitat.

Enguany, entre els més de 60 restaurants participants, s'hi han recaptat 21.600 euros que es destinaran al projecte Vincles del Casal dels Infants, un espai maternoinfantil que acompanya cada any 640 mares i infants menors de 3 anys en situació d'exclusió social.

Us agraïm a tots i totes la vostra col·laboració per ajudar-nos a seguir donant suport a aquesta iniciativa durant aquesta darrera edició.