top

Horari: De dilluns a dissabte: 13h-00h.
Diumenge: 13h-19h

20, 21 i 22 de setembre nova edició del Born Street Food “Mercè”

Pg. Isabel II, 14. 08003, Barcelona. reserves@7portes.com
Temps de lectura

1 minut

El Restaurant
2019-09-02

20, 21 i 22 de setembre nova edició del Born Street Food “Mercè”

image

El 7 Portes torna a sortir al carrer en el marc del Born Street Food que es farà del 20 al 22 de setembre. Després de l’èxit a la nostra primera participació al Born Street Food, el passat mes de juny, tornarem a participar-hi durant les festes de la Mercè. Més de 3000 persones podran disfrutar de la nostra Paella Parellada Tradicional. D’aquesta manera comencem les celebracions de la Mercè!

El Born Street Food és un festival gastronòmic en el qual xefs i comerciants gourmets del Born, amb una extensa experiència i vinculació al barri, treuen els seus fogons a l’aire lliure. Durant tres dies, des del divendres 20 al diumenge 22 de setembre, la plaça Pla de Palau es convertirà en un mercat gastronòmic a l’aire lliure amb cuina en directe i showcookings oberts a tots els públics.

Les festivitats de Barcelona són un moment únic per degustar un plat d’un dels restaurants més antics i emblemàtics de Barcelona a més de gaudir-ho en un context diferent envoltat del millor ambient del barri del Born.

Estigueu atents a les nostres xarxes perquè tenim alguna sorpresa preparada.