top

Horari: De dilluns a dissabte: 13h-00h.
Diumenge: 13h-19h

Anxoves, sardines, seitons… és hora del peix blau

Pg. Isabel II, 14. 08003, Barcelona. reserves@7portes.com
Temps de lectura

1 minut

Les nostres receptes
2019-06-07

Anxoves, sardines, seitons… és hora del peix blau

image

Durant la primera quinzena de juliol, més concretament entre el 4 i el 17 d’aquest mes, arranca la temporada de peix blau. Peixos com les anxoves, la tonyina, les sardines, el salmó o les anguiles, estan més frescos i presents que mai en els mercats i en les nostres taules.

Encara que el peix sempre està present en el nostre restaurant, des del 7 Portes potenciem la presència del peix blau durant aquesta quinzena de l’estiu. Així doncs, la majoria dels nostres plats del dia tindran com a protagonista algun peix blau, com “els seitons arrebossats”, “l’amanida refrescant de tomàquet amb ceba i sardines marinades”, “les sardines a la brasa amb bol de pebrot i ceba escalivats” o “el bonítol amb ceba”.

Però tot i que aquesta és la millor temporada per consumir peix blau, cal saber que és recomanable consumir-lo durant tot l’any per totes les propietats nutricionals que aporta a l’organisme. Ajuda a reduir el nivell de colesterol i a preveure malalties degeneratives.

Si sou amants del peix blau, tant pel que fa al sabor com a les seves propietats, no dubteu en visitar-nos durant la primera quinzena de juliol!