top

Horari: De dilluns a dissabte: 13h-00h.
Diumenge: 13h-19h

Temps de cireres

Pg. Isabel II, 14. 08003, Barcelona. reserves@7portes.com
Temps de lectura

1 minut

Les nostres receptes
2019-06-07

Temps de cireres

image

Les cireres, una de les fruites més esperades quan arriba el bon temps, assoleixen el seu punt més òptim de maduració a la primavera i les podem trobar fins a finals d’estiu. D’aquesta manera, incorporar les cireres a les nostres taules, és sinònim que comença el bon temps, l’hivern ja queda enrere i els dies són més llargs.

A la cuina, la versatilitat de les cireres ens permet incorporar aquesta fruita en totes les seves formes, des de plats freds com un bon gaspatxo, fins a salses que serveixen d’acompanyament a plats de carn.

En la nostra carta podreu trobar la cirera, en la seva màxima esplendor, en el nostre “Bol de fruita de temporada”, un postre saludable que combina les fruites segons l’estacionalitat de cada mes. És la millor proposta per acabar d’arrodonir l’àpat al 7 Portes d’una manera fresca i lleugera. A més, el seu consum ajuda a prevenir malalties com l’Alzheimer, l’artritis o el colesterol.

Així doncs, la cirera és un producte aliat per a la nostra salut i sobren les raons per convertir-lo en un dels aliments imprescindibles de les nostres cuines, sobretot ara a l’estiu amb plats i receptes pensades per a combatre la calor d’aquests mesos.