top

Horari: De dilluns a dissabte: 13h-00h.
Diumenge: 13h-19h

Debut del 7 Portes al Born Street Food

Pg. Isabel II, 14. 08003, Barcelona. reserves@7portes.com
Temps de lectura

1 minut

Les nostres receptes
2019-06-07

Debut del 7 Portes al Born Street Food

image

Per primera vegada, aquest any ens sumem a la iniciativa Born Street Food. Un festival gastronòmic en el qual xefs i comerciants gourmets del Born, amb una extensa experiència i vinculació al barri, treuen els seus fogons a l’aire lliure. Durant tres dies, des del 14 al 16 de  juny, la plaça Pla de Palau es converteix en un mercat gastronòmic a l’aire lliure amb cuina en directe i showcookings oberts a tots els públics.

El 7 Portes s’estrena en aquesta edició i ho farà amb un dels seus plats més clàssics: la Paella Parellada. Una aposta segura que busca acostar un dels millors plats del 7 Portes a tota la ciutat. A més, és una experiència única per veure com els nostres xefs i cuiners elaboren en directe el tradicional i mític arròs del restaurant. Tot això en un ambient en el qual els productes tradicionals, la gastronomia artesana i el valor cultural estaran molt presents.

Si encara no heu tastat mai el nostre arròs, aquesta és una oportunitat ideal per provar-lo per primera vegada. I pels qui ja heu degustat la Paella Parellada alguna vegada, us animem a fer-ho en un context totalment diferent, fora del nostre restaurant i envoltats del millor ambient del barri del Born.

Estigueu atents a les nostres xarxes perquè tenim alguna sorpresa preparada.