top

Horari: De dilluns a dissabte: 13h-00h.
Diumenge: 13h-19h

Sant Jordi 2019 al 7 Portes

Pg. Isabel II, 14. 08003, Barcelona. reserves@7portes.com
Temps de lectura

1 minut

El Restaurant
2019-04-15

Sant Jordi 2019 al 7 Portes

image

Sant Jordi arriba al 7 Portes convertint la terrassa en una autèntica parada de llibres i amb molt d’amor gastronòmic als fogons.

La diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, és la festa catalana per excel·lència que celebra la cultura i l’amor- representats amb el llibre i la rosa- i per la qual cada 23 d’abril Catalunya s’omple de color, llibres i flors.

Des del 7 Portes, enamorats de les tradicions catalanes, cada any ens sumem a la festa de l’amor i convertim la nostra terrassa en una autèntica parada de llibres gastronòmics i roses a preus especials. Allà hi podreu trobar tots els llibres del restaurant, com per exemple: els quatre volums de “La Col·lecció de Receptaris Històrics de Cuina Catalana”, “El llibre dels arrossos” i “Les 7 Portes. Amics i Personatges”, entre d’altres. Pels apassionats de la cuina, qualsevol dels nostres llibres és una idea perfecta per demostrar l’amor per la gastronomia. I recordeu que els nostres llibres estan disponibles durant tot l’any a la botiga online del nostre web. Així doncs, celebrem com tot Barcelona aquest dia tant especial, tan pel que fa de cuines enfora com dins dels nostres fogons. Tot i que no existeix cap tradició gastronòmica vinculada a Sant Jordi, des de fa dècades els pastissers elaboren el pastís de Sant i els forners un pà de sobrassada, formatge i nous. Nosaltres, en canvi, hem elaborat en l’obrador del restaurant un postre fet expressament per aquest dia: “Pastís de xocolata i mango amb gelat de roses Sant Jordi”. Un capritx ideal per culminar un bon àpat en el nostre restaurant. Si us apassiona la idea, podeu sorprendre a les vostres persones estimades amb una targeta regal per gaudir al 7 Portes, ja sigui per venir el mateix dia de Sant Jordi o per repetir-hi un altre dia. Sempre estem a punt per acollir-vos!