top

Horari: De dilluns a dissabte: 13h-00h.
Diumenge: 13h-19h

Restaurant 7 Portes, un espai segur. La seguretat de tots és la nostra prioritat

Pg. Isabel II, 14. 08003, Barcelona. reserves@7portes.com
Temps de lectura

1 minut

El Restaurant
2021-05-11

Restaurant 7 Portes, un espai segur. La seguretat de tots és la nostra prioritat

image

Ara que per fi podem tornar a trobar-nos, a compartir taula i tertúlies i a gaudir de la nostra gastronomia és més important que mai, que puguem fer-ho amb seguretat i tranquil·litat. Al Restaurant 7 Portes volem que pugui seguir gaudint amb nosaltres, dels nostres diferents espais i construir junts aquests moments únics, que ens omplen de felicitat. Per això, hem creat un Protocol Covid Free-Espai Segur perquè tant els nostres clients, com totes les persones que formen part de l'equip 7Portes estiguin al restaurant amb total confiança i seguretat.

1. Protocol de neteja i desinfecció

Espais

El restaurant ha adoptat les mesures de neteja més estrictes de la mà de MULLOR empresa especialitzada en neteja de tot tipus d'espais i amb una acreditadíssima trajectòria.
Mullor té el compromís amb 7 Portes de:

 • Netejar i desinfectar de manera permanent els espais comuns oberts a clients: recepció, sales de restaurant, WC, passadissos i terrassa, amb els productes i la freqüència necessària.
 • Netejar i desinfectar amb els productes i la màxima freqüència necessària, els espais hàbils de cuina, àrea de recepció de mercaderies i també les oficines corporatives.

Roba de taula

El restaurant continua confiant en Bugaderia Empordà per a la neteja de tots els serveis d’estovalles, tovallons i draps del restaurant. Tots ells són rentats complint amb els estàndards de desinfecció bacteriològica a temperatura de 80º. Així mateix, la resta del procés, planxa, recepció, lliurament i transport segueix els més exigents criteris

Tren de rentat

El restaurant disposa a la Cuina d’un modern equip de tren de rentat i renta vaixelles per netejar la vaixella, coberts, copes i cristalleria i un renta-cassoles (per cassoles i estris de feina). Tots ells es renten i desinfecten a temperatures de 80º, complint així amb la recomanació del Ministerio de Sanidad.

2. Distanciament social

El restaurant aplica de forma estricte la normativa i recomanacions del Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social, per garantir un espai segur a totes les persones que facin ús de les seves instal·lacions.

 • Aforament limitat, segons indicacions de les normatives vigents. Actualment, a l’ interior l’aforament és del 30 % de la seva capacitat i a la terrassa del restaurant el 100% .
  Mantindrem la restricció d’aforament que garanteixi una distància segura entre tots; per això el personal de 7 Portes podrà limitar l’entrada de clients, en cas de ser necessari.
 • Distancia de seguretat de 2 metres entre les taules
 • Recordatoris senyalètics de les mesures recomanades a clients i empleats
 • Recol·locació de mobiliari per ajudar a mantenir el distanciament social.
 • Servei permanent a disposició dels clients de gel hidro-alcohòlic.
 • Ventilació continuada de tots els espais.
 • Presa de temperatura individual a tots els clients previ a l’accés a l’establiment

3. Gestió de reserves

Amb l'objectiu de gestionar adequadament l'aforament del restaurant hem reforçat l'àrea de reserves. Preguem a tots els nostres clients que realitzin reserva prèvia per facilitar la millor organització del servei.

4. Digitalització del servei de cartes

Amb l'objectiu de minimitzar el contacte de materials compartits entre clients, hem retirat les nostres cartes habituals, substituint-les per:

 • I-Pads que ofereixen les nostres cartes en format multi-idioma i que es higienitzen per a cada ús.
 • Codi QR, facilitant l'ús de la carta des del mòbil personal de cada client, si així ho desitja.
 • Cartes de paper, d’ús de curta durada.

5. Material de protecció personal

Tant els nostres clients, com els nostres empleats i proveïdors tenen a la seva disposició diferents materials de seguretat per al seu ús personal, mentre es trobin en les nostres instal·lacions: gel hidro-alcohòlic, mascaretes, pantalles ....

6. Protocol de Seguretat Alimentària

 • Recepció de mercaderies, per reduir riscos hem establert un procediment específic en els lliuraments dels nostres proveïdors, que minimitza el contacte físic entre els diferents productes i també entre proveïdors.
 • Seguretat Alimentària, hem optimitzat la manipulació dels productes i el contacte humà en la preparació i lliurament dels plats en Cuina i Sala.

7. Revisió d’instal·lacions

Sempre apliquem els més alts estàndards en la revisió de les instal·lacions i entre elles dels conductes d'aire i d'aigua. Davant la situació excepcional que vivim s'ha augmentat la freqüència dels controls, per assegurar un major seguiment, especialment amb reforç de la ventilació natural ja que totes les nostres sales tenen grans finestrals.

8. Salut pels empleats

Amb l'objectiu de facilitar un entorn segur, tot el nostre personal:

 • Realitza sempre test de cribratge d'anticossos totals SARS-CoV-2, abans de la seva reincorporació.
 • Diàriament realitzem el control de temperatura, previ a la seva incorporació a el lloc de treball.
 • Ha rebut formació i informació específiques sobre les regulacions sanitàries vigents i els protocols i instruccions per a la implementació de les mateixes.
 • Porta les màximes proteccions possibles, en el cas de personal de sala mascareta i pantalla protectora i en el cas de personal de cuina mascareta i guants.

9. Coordinació del protocol de prevenció

L'empresa de prevenció i control de riscos laborals EGARSAT ens acompanya en l'assessorament i suport de la gestió preventiva tècnica del Covid-19, la vigilància de la salut i certificació externa de la correcta implementació de totes les mesures.

El Restaurant 7 Portes disposa d’un protocol específic implementat per la gestió de la situació derivada de la Covid 19 i una comissió interna per vetllar sempre pel seu estricte compliment.

Moltes gràcies per la seva col·laboració!