top

Horari: De dilluns a dissabte: 13h-00h.
Diumenge: 13h-19h

Les 7 sopes i cremes més delicioses d’aquest hivern

Pg. Isabel II, 14. 08003, Barcelona. reserves@7portes.com
Temps de lectura

1 minut

Les nostres receptes
2021-01-19

Les 7 sopes i cremes més delicioses d’aquest hivern

image

Ja fa uns dies que l’hivern ha arribat. Ens freguem les mans, ens posem jerseis, barrets, bufandes… cerquem una llar de foc on escalfar el cos i també venen molt de gust aquelles sopes i cremes que ens reconforten per dintre entre cullerada i cullerada.

Al Restaurant 7 Portes podreu trobar dues sopes i cremes en els plats de temporada que anem modificant periòdicament i que realment son boníssimes.

  1. Sopa de rap 7 Portes, a la carta des de 1931: un clàssic de la nostra carta que fa més de 90 anys que ens acompanya i gairebé no necessita presentació.
  2. Crema de llagosta amb bocins de rap: de textura finíssima i sabor intens, és una crema que us transportarà al bell mig del mar, amb els seus característics sons i olors.
  3. Sopa de ceba gratinada: perfecte per als dies de rigorós hivern. Escalfa com cap altre!
  4. Sopa de galets tradicional: aquest brou te la particularitat d’aturar el temps i transportar-nos a tots als àpats de Nadal en família. Que més li podem demanar a aquesta sopa tradicional?
  5. Crema calenta de carbassa amb foie poelé i aceto balsàmic: una crema amorosa i dolceta per definició que sempre ens alegra el dia amb el seu magnífic color. El toc perfecte: el contrapunt amb l’aceto balsàmic.
  6. Sopa Bullabesa amb peix de roca: aquesta és una exquisida sopa d’origen francès que fa les delícies dels amants del peix de roca i que la salsa rouille li dona aquell toc únic.
  7. Sopa de tòfona President, en homenatge al Xef Paul Bocusse: probablement la sopa més espectacular mai feta. La seva cúpula de pasta de full, allibera aromes únics que reconforten tots els racons del cos i l’ànima. No us la perdeu!