top

Horari: De dilluns a dissabte: 13h-00h.
Diumenge: 13h-19h

Hi ha portes que quan s’obren... son noves oportunitats

Pg. Isabel II, 14. 08003, Barcelona. reserves@7portes.com
Temps de lectura

1 minut

Les nostres receptes
2020-03-14

Hi ha portes que quan s’obren... son noves oportunitats

image

A mal temps bona cara. Fàcil de dir i difícil de fer. 

Sembla que ens haurem de quedar a casa uns quants dies. Haureu de prescindir d’anar menjar fora. Nosaltres us donem una solució. Passar del problema a l’oportunitat. Una solució digital per atansar-vos al mon de la cuina des de casa vostra: crear a casa el vostre propi restaurant. El 7 Portes “digital” que creareu vosaltres mateixos amb les nostres receptes compartides .

No tenim intenció de fer-vos arribar un receptari d'alta cuina, sinó un conjunt de receptes àgils i útils amb comentaris personals. No tingueu por de jugar i ser creatius amb el que trobeu per casa, els congelats, les conserves i alguna salsa de pot que pugueu rescatar de la nevera es poden convertir de vegades en els vostres millors aliats. No sereu excels, potser es notarà una mica però us ho passareu bé i aprendreu de gustos i textures. Sereu els vostres propis clients.

Les primeres 4 receptes que us proposem de fer son: Espinacs a la catalana, Sopa de Ceba, Bacallà a la Llauna amb mongetes del ganxet i Canelons 7 Portes.

Per altre part estarem encantats que ens compartiu els vostres comentaris i les vostres fotos amb el #7portes que us anirem responent.

Quan tornem a obrir el restaurant, us ho direm de seguida.