top

Horari: De dilluns a dissabte: 13h-00h.
Diumenge: 13h-19h

Recepta 7 Portes: Canelons 7 Portes

Pg. Isabel II, 14. 08003, Barcelona. reserves@7portes.com
Temps de lectura

1 minut

Les nostres receptes
2020-03-14

Recepta 7 Portes: Canelons 7 Portes

image

Els canelons sinó varen néixer a Barcelona ells haurien decidit de fer-ho. No hi ha cap dubte de que el lloc del mon on els canelons han estat mes estimats i on han perfilat la recepta definitiva ha estat Barcelona. El cuiner o aficionat a la cuina novell, els te un respecte injustificat. Vull dir, que fer uns canelons no hauria de ser una barrera insalvable per un aficionat. A més a més, pot ser una bona ocasió per implicar-hi a tota la família i tant si surten formidables o passables si que en tindreu un record inoblidable. 

Es tracta d’anar pas a pas i aquells que ho hagueu fet mai una beixamel quedareu parats de lo fàcil i agraït que es la seva elaboració. De fer una beixamel a fet unes croquetes només hi ha un pas.

Ingredients: 1kg de carn de vedella, 200g de pollastre, 200g de llom de porc. 2 cebes. 100g de pa, 200 ml de llet, 200 ml de nata, plaques de canelons, beixamel i formatge ratllat.

Comencem estovant les cebes a la paella durant una hora. Mentre, brasegem la carn al forn durant 30 a 45 minuts fins que quedi daurada. A una cassola, ajuntem la carn i la ceba i afegim 1L d'aigua, quan la carn es quedi estovada, afegim el pa prèviament remullat a la llet i la nata. Afegim sal, pebre i nou moscada al gust. Aquesta farsa la passem per la màquina de passar carn i ja tindrem el farcit per omplir les plaques prèviament bullides. 

Finalment, napem els nostres canelons amb beixamel i formatge ratllat, ho posarem al forn entre 10 i 12 minuts i a gaudir dels canelons del vostre restaurant.

Reptes i consells:

  • Per la ceba sempre podeu abreujar la cocció de la ceba utilitzant el microones i acabar la feina amb la paella. 
  • Sinó disposeu de la màquina de passar carn sempre podeu trinxar els canelons amb el ganivet o amb el minipimer.
  • La tria del formatge és molt personal. Tradicionalment s’havia utilitzat formatge de Mao sec que tenia una textura més semblant al parmesà que no pas els tipo emmental. Si utilitzeu els tipus emmental heu d’anar en compte per tal de que no us faci una capa compacte que us dificultarà el repartiment entre els membres de la família.